Potetsettinga har startet, ikke for fullt, men det er kun snakk om dager - nesten timer. Nå er også de første grønnsakene kommet i jorda. Produsentorganisasjonen Ottar
satser på å bygge seg opp på grønnsaksproduksjon, og i dag var det klart for markdag/kurs i innstilling av bedfres og såmaskin, feltverten var Alf Utby. 10 dekar gulrot av sorten Napoli ble sådd, og vil bli fulgt med argusøynene gjennom vekstsesongen.
![](//4.bp.blogspot.com/-mnDNpmwp4_o/U4T6zVE4gmI/AAAAAAAAAU4/fkmhdzzmh9U/s1600/P1000009_liten.jpg) |
Grønnsaksfrøet er smått, og skal såes med stor presisjon. |
![](//4.bp.blogspot.com/-BQ9RRflltGs/U4T7esoYyNI/AAAAAAAAAVI/rQpdEnf3Qk8/s1600/P1000014.JPG) |
Finjustering av såmaskina før hele åkeren såes. Snøen har så vidt gått, og gulrota har en kort og hektisk sesong fremfor seg. |
![](//2.bp.blogspot.com/-0CUnpftyRIY/U4T62vIbnqI/AAAAAAAAAVA/1vM2o7UztTw/s1600/P1000016_liten.jpg) |
Bedfresen lager et godt grunnlag for å så små grønnsaksfrø. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Vi setter pris på dine innspill, spørsmål og kommentarer, og ønsker at du opptrer under fullt navn. Kommentar godkjennes på forhånd, og upassende/krenkende innlegg vil bli slettet.